Snedkeri

Møbler

På snedkeriet Stagetorn dyrker vi det gode håndværk, de smukke materialer og det flotte design. Snedkermøbler kan noget helt særligt. De kan skabe en stemning i rummet. En reolvæg fyldt med bøger, et langt arbejdsbord med de helt rigtige dimensioner eller stole designet til netop din familie. Det skræddersyede design signalerer kvalitet og personlighed.

Vi holder af at tage aktivt del i designprocessen og formulere nye idéer og visioner. For os er det vigtigt, at form og funktionalitet går hånd i hånd. Derfor gør vi meget ud af dialogen med bygherrer, rådgivere og designere, så vi alle har det samme udgangspunkt. 

Snedkeriet får træ fra vores savværk, hvor vi har et lokalt lager af bæredygtigt træ fra Nordsjælland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Inventar

På vores snedkeri dyrker vi det gode håndværk, de smukke materialer og det flotte design. Vi udfører store og små opgaver inden for både offentlige, private og erhverv. Vi designer lege- og læringsborde, hvor børnene kan lege med Lego, vi bygger skræddersyede reoler, og vi designer fællesborde til kontoret.

Vi går meget gerne i dialog med designere, arkitekter og bygherrer om at finde den helt rigtige løsning, der opfylder de funktionelle krav og skaber den rigtige stemning. Vi rådgiver om valg af materialer og overflader til de forskellige funktioner, så bordene i institutionen holder sig pæne i mange år.

Snedkeriet får træ fra vores savværk, hvor vi har lokalt lager af bæredygtigt træ fra Nordsjælland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Snedkerkøkkener

I 2015 stiftede 3 BYG’s ejer Peter Kyster snedkeriet Stagetorn. Det var en mangeårig drøm om at eje sit eget snedkeri, der nu gik i opfyldelse. Siden dag ét har ambitionen med snedkeriet været at dyrke det gode håndværk, de smukke materialer og det flotte design.


Skræddersyede snedkerkøkkener

På snedkeriet designer vi skræddersyede snedkerkøkkener, der løfter boligens udtryk til nye højder. Vi holder af de klassiske danske træsorter som eg, ask og fyrretræ, som vi skærer op på vores eget savværk. Men vi bruger også gerne andre overflader som linoleum, hvis der er brug for mere robuste og farverige overflader.


Bæredygtig produktion

Det er vigtigt for os at have en bæredygtig produktion. Derfor opbygger vi løbende vores lager af lokalt træ fra Nordsjælland. Vi bruger træet til vores møbler, men også til at eksperimentere og blive klogere på, hvordan træ reagerer ved forskellige tørringsprocesser og udskæringer. Målet er at finde tilbage til det gamle håndværk, skabe innovation og designe moderne klassikere med et twist. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Inventar til cafe og restauranter

På snedkeriet Stagetorn dyrker vi det gode håndværk, de smukke materialer og det flotte design. Vi holder af at gå nye veje og går meget gerne i dialog med designere, arkitekter og bygherrer om at designe smukke og funktionelle møbler.

Vi er meget bevidste om, hvilke stemninger de enkelte træsorter skaber og rådgiver gerne om, hvilke typer du skal vælge for at skabe den rigtige atmosfære. Vi holder af de klassiske danske træsorter som eg, ask og fyrretræ. Men vi går ikke af vejen for at bruge andre overflader som linoleum, hvis der er brug for mere robuste og farverige overflader.

Snedkeriet får træ fra vores savværk, hvor vi har et lokalt lager af bæredygtigt træ fra Nordsjælland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Halvfabrikata

På vores snedkeri udfører vi et utal af kehle opgaver. Det kan være specialfremstillede lister, indfatninger, fodpaneler, gulve, stuk i træ eller restaurering af gamle kviste med særlige gesimslister.

Vi kan udføre alle former for fræsninger og udskæringer takket være vores CNC maskine. Vi producerer også gerne plader og facadebeklædninger, ligesom vi er leverandør til det danske designfirma woodUmix, der bl.a. designer lamper i træ. Har du brug for en særlig løsning, så tag fat i os - se kontaktoplysninger her.