Entrepriser

Hovedentreprise

3 BYG har stor erfaring med at være hovedentreprenør på byggesager. Vi koordinerer alle fagene på byggepladsen og sørger for en smidig byggesag på nybyg og renoveringer for både private, offentlige og erhverv. Vi sætter en ære i at aflevere til tiden til den kvalitet og pris, der er aftalt og bruger kun danske håndværkere. I vores arbejde trækker vi på et godt team af seriøse håndværksfirmaer, som vi har samarbejdet med gennem mange år.


Arbejder systematisk

3 BYG arbejder systematisk og varsler beboerne/brugerne i god tid om, hvad der skal ske, så der ikke er nogen overraskelser undervejs. Vi lægger vægt på at være fleksible i opgaveløsningen, så alle ønsker bliver indfriet – også selvom det betyder, at vi skal afvige fra planen.


Vi lægger os i selen for at få en god byggesag

Vi gør, hvad vi kan for at skabe en god byggesag for alle involverede parter og sørge for en god dialog mellem bygherre, rådgivere og de udførende på pladsen. Det skal være en god oplevelse at have os på besøg, så vi sørger altid for at rydde op efter os og forstyrre så lidt som muligt.

Kontakt os for hovedentrepriser

DJI_0048
DJI_0052
8c36f8b9-a157-4fd2-9f32-fd066619a049
thumbnail (6)
085e8100-d609-49ac-ba5b-9c93715d4612

Tømrer

3 BYG omsætter tegninger til virkelighed og sikrer fremdriften på dit projekt.

Vi er grundige og har blik for detaljerne, hvad enten vi udskifter vinduer for store boligselskaber, monterer nye døre på skolen, eller bygger en tagkonstruktion til fabrikken.

Vi følger altid byggesagen til dørs og sørger for, at deadline overholdes. 


Godt samarbejde

Vi tror på, at fundamentet for et vellykket projekt er godt samarbejde og tillidsfuld dialog.

Vi bringer gerne vores praktiske og tekniske viden i spil i projekteringsfasen og har ofte forslag til forbedringer undervejs. 


Fleksible og har styr på tiden

Vi er fleksible og gode til at styre logistikken, så alle leverancer ankommer til tiden. Vi har eget savværk og er lagerførende i tørt egetømmer i renoveringsopgaver. Og på vores snedkeri udfører vi skræddersyede løsninger, der er tilpasset til detaljerne i lige netop dit byggeri.

Kontakt os for tømrerentrepriser    

Snedker

3 BYG skaber flotte tilpassede snedkerløsninger med fokus på præcision og godt håndværk. Vi omsætter hurtigt og effektivt idéer til virkelighed takket være vores snedkeri, der kan skræddersy løsningerne til lige netop dit byggeri. Vi løser både store opgaver med fokus på logistik og fremdrift og mindre opgaver, hvor vi nørder med detaljen.


Fra fine snedkerkøkkener til gulve

Vi skifter døre, lægger gulve, monterer fodpaneler og opsætter inventar. Vi bygger også high-end snedkerkøkkener i de bedste træsorter, designer møbler til institutioner og indretter unikke klædeskabe med plads til alt, hvad hjertet kan begære.


Vi samarbejder gerne om specielle løsninger

Vi er idérige og går gerne i dialog med vores kunder for at få den helt rigtige løsning. Vi er heller ikke blege for at samarbejde med arkitekter eller designere om nye designs. Vi er blandt andet gået sammen med den danske virksomhed woodUmix om en ny serie lamper inspireret af nordisk natur.

Kontakt os for snedkerentrepriser

ENTREPRISER

 

Se videoer fra hovedentreprisen på ombygning og renovering af Jægerspris skole, samt tømrerentreprisen på ny tilbygning til Frederikssund Private Realskole på 250m2 opbygget i stål.