Private

Alle former for tømrer- og snedkerarbejde

3 BYG står for alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Vi bygger om og bygger til, så du står med drømmehuset. Vi lægger dit nye tag eller udbedrer skaderne på det gamle. Vi designer og monterer smukke snedkerkøkkener, der er tilpasset netop dit hjem. Vi lægger nyt gulv, sætter nye vinduer i og opsætter skillevægge, så du kan udnytte dine kvadratmeter bedre. Vi bygger også reoler og spiseborde, så du får en indretning, der er skræddersyet til dine behov.


Bedste kvalitet til aftalte tid

Vi sætter en ære i at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid. Vi bruger kun danske materialer og danske håndværkere. Vi ved, at det kan være en nervepirrende oplevelse at have gang i et større byggeprojekt, så vi holder dig informeret om alle led i processen. Vi rydder altid op efter os, så det bliver en god oplevelse at have os på besøg.


Vi styrer gerne store projekter

Vi er gode til at samarbejde med andre typer faggrupper og tager gerne styringen på et stort projekt. Vi er medlem af Byg Garanti i Dansk Byggeri. Det er din garanti for, at arbejdet altid bliver udført i de højeste standarder uden fejl. Kontakt os på telefon 2140 8689 eller via kontaktsiden for et tilbud på din opgave.

 

Forsikringsskader

3 BYG står altid til rådighed, hvis der er behov for hurtig udrykning i forbindelse med en forsikringsskade. Vi samarbejder med de store forsikringsselskaber og påtager os alt arbejde med genopbygningen. Er der brug for at inddrage flere faggrupper for at løse opgaven, sørger vi for at koordinere arbejdet, så vi får opgaven løst hurtigt og smidigt. Kontakt os, hvis du vil vide mere.