Døre og vinduer

Større facaderenovering

3 BYG bliver ofte valgt til store facaderenoveringsprojekter. Det gør vi, fordi vi er gode samarbejdspartnere, der holder, hvad vi lover. Vi arbejder tæt sammen med rådgiverne for at sikre os, at vi finder de helt rigtige løsninger i fællesskab og får skabt det bedste projekt. Der er mange tekniske ting, som skal spille sammen for at få en æstetisk flot facade, der beskytter ejendommen, sparer på energien og bidrager til et godt indeklima.


35 års erfaring

Vi har over 35 års erfaring med at montere døre og vinduer og kender de danske producenter til fingerspidserne. Det betyder, at vi kan rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til netop din ejendom i forhold til stil, funktionalitet og energi.


Smidig og effektiv proces

Vi har ikke aftaler med en fast producent, men ser på hver enkelt ejendom og rådgiver herefter.

Når byggesagen står på, gør vi vores bedste for at få en smidig og effektiv proces, som forstyrrer minimalt. Vi lægger en omhyggelig plan for arbejdet og varsler i god tid, inden arbejdet påbegyndes.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

Private og erhverv

3 BYG er specialister i at finde de helt rigtige vinduer og døre til din ejendom. Vi har over 35 års erfaring med at montere døre og vinduer og kender de danske producenter til fingerspidserne.


Rådgiver gerne

Det betyder, at vi kan rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til netop din ejendom i forhold til stil, funktionalitet og energi. Vi har ikke aftaler med en fast producent, men ser på hver enkelt ejendom og rådgiver herefter.


Får byggesagen på skinner

Når byggesagen står på, gør vi vores bedste for at få en smidig og effektiv proces, som forstyrrer mindst muligt. Vi bestiller vinduer og døre hjem og lægger en plan for montagen, så det kører på skinner. Vi sørger for at lukke forsvarligt, så der ikke trænger fugt ind i ejendommen, mens byggeprojektet står på.


Højeste kvalitet til tiden og til aftalte pris

Når vinduerne og dørene er sat i, sørger vi for de sidste tilpasninger, så ejendommen får et smukt og levende udtryk. Vi sætter en ære i at levere arbejde i den højeste kvalitet til tiden og til den aftalte pris. Derudover er vi medlem af Byg Garanti i Dansk Byggeri. Det er din garanti for, at arbejdet altid bliver udført med de højeste standarder uden fejl.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud.