Om os

Peter Kyster er Campus Ambassadør gennem Frederikssund Erhverv


Til Campus XL havde 3 unge drenge, Rasmus, Philip og Tobias, fra K-nord Handelsskole i Frederikssund lavet denne reklamefilm

3 BYG står for tømrer- og snedkerarbejde i højeste klasse A.

Vi sætter en ære i at levere godt håndværk til tiden til den aftalte pris.

 

Vi lever og ånder for vores kunder og løber gerne stærkt for at få samarbejdet på vinger.

Vi gør os umage, hvad enten vi udskifter vinduer i et stort boligselskab, bygger en fabrik, designer køkkener eller lægger tag på en gammel patriciervilla.

 

Vi engagerer os i vores kunder, samarbejdspartnere og samfundet omkring os. Vi er medlem af Dansk Byggeri og uddanner næste generation af håndværkere gennem et lærlingeprogram.

 

Vi bygger med danskproducerede materialer og bruger i størst muligt omfang lokalt bæredygtigt træ fra Nordsjælland på vores savværk og snedkeri.

 

Takket være vores snedkeri kan vi tilbyde skræddersyede løsninger til det enkelte projekt - lige fra skabe og reoler til køkkener og undervisningsmøbler. Vi designer, producerer og installerer møblerne. Uden dyre mellemled.

 

3 BYG er stiftet i 1998 af Peter Kyster, der er uddannet snedker og medlem af Dansk Byggeris Bestyrelse i Nordsjælland.

 

Gennem alle årene har vi søgt at skabe den bedste arbejdsplads for vores ansatte, så det er rart at gå på arbejde. Vi giver også plads til individer, der kan have det lidt svært på det traditionelle arbejdsmarked. Vi har godt 20 medarbejdere og udfører store og små opgaver på hele Sjælland.

 

Kontakt os på mail 3byg@3byg.dk og telefon 2140 8689 eller via kontaktsiden.