Erhverv

Daglig service

3 BYG har en serviceafdeling, der rykker ud med kort varsel, når der er brug for reparationsarbejder. Det kan være et vandskadet gulv, en dør der binder, eller en trappe der trænger til en kærlig hånd.


Eget snedkeri - hurtig service

Serviceafdelingen trækker på vores snedkeri, så er der behov for en ny bordplade, en låge eller en særlig liste, kan vi hurtigt levere det. Vi står altid til rådighed og koordinerer gerne vores arbejde med andre fag, så driften bliver forstyrret mindst muligt. Kontakt os for mere information. 

Ombygninger

Vokser din virksomhed, og har du brug for at udnytte pladsen bedre? Så tag fat i 3 BYG. Vi er specialister i at bygge om og bygge til for erhverv. Ofte er det kun små tiltag, der skal til for at skabe den ekstra plads, der er brug for. Det kan være et par store skillevægge, der giver rum til fire nye skriveborde, en bedre udnyttelse af lagerhallen eller opsætning af akustikplader, der sikrer et bedre arbejdsmiljø.


Kvalitet til tiden og den aftalte pris

I 3 BYG sætter vi en ære i at levere den aftalte kvalitet til tiden og den aftalte pris. Vi finder de bedste løsninger og sikrer tidsplanen, så driften bliver forstyrret mindst muligt. Vi arbejder systematisk og varsler jer i god tid om, hvad der skal ske, så der ikke er nogen overraskelser undervejs. Vi lægger vægt på at være fleksible i opgaveløsningen, så alle ønsker bliver indfriet – også selvom det betyder, at vi skal afvige fra planen.


Samarbejder gerne med rådgivere

Vi samarbejder gerne med rådgivere og bringer vores viden i spil, når der er brug for faglige indspark. Vi gør, hvad vi kan for at skabe en god byggesag. Og det er vores mantra, at det skal være en god oplevelse at have os på besøg. Derfor sørger vi altid for at rydde op efter os og forstyrre så lidt som muligt. Kontakt os, hvis du vil vide mere.

 

Renovering

En renoveringssag kan være en speget affære, hvor tegningerne undervejs viser sig ikke at stemme overens med virkeligheden. 3 BYG har mange års erfaring med renovering og ved, hvad vi skal gøre for at få enderne til at mødes og skabe det bedste resultat.


Små og store opgaver

Vi tager både store og små renoveringsopgaver. Vi sætter en ære i at arbejde hurtigt og effektivt, så vi kan levere det bedste resultat til tiden og til den aftalte pris.  3 BYG renoverer fabrikker, så de bliver så gode som nye. Vi istandsætter kontorer, så medarbejderne får lækre arbejdspladser med det bedste arbejdsmiljø. Vi monterer nye vinduer og energirigtige facader, så I sparer på varmen og får et bedre indeklima. Vi isolerer og opsætter nye gipsvægge, monterer køkkener og lægger nyt gulv.


Arbejder systematisk og varsler i god tid

Vi arbejder systematisk og varsler jer i god tid om, hvad der skal ske, så der ikke er nogen overraskelser undervejs. Vi tilrettelægger vores arbejde, så vi forstyrrer driften så lidt som muligt. Ofte vil dine medarbejdere ikke engang opleve, at vi er der. Vi lægger vægt på at være fleksible i opgaveløsningen, så alle ønsker bliver indfriet – også selvom det betyder, at vi skal afvige fra planen.


Kort sagt: Vi gør, hvad vi kan for at skabe en god byggesag for alle involverede parter. Kontakt os for et uforpligtende tilbud