Boligselskaber

Daglig service

3 BYG har en serviceafdeling, der rykker ud med kort varsel, når der er brug for reparationsarbejder. Det kan være et vandskadet gulv, en dør der binder, eller en trappe der har brug for en kærlig hånd.


Eget snedkeri - hurtig service

Fra vores eget snedkeri kan vi hurtigt levere en ny bordplade, låge eller liste. Vi står altid til rådighed og koordinerer gerne vores arbejde med andre fag, så beboerne bliver forstyrret så lidt som muligt.


Tag fat i os for at høre mere om vores serviceafdeling. 

Ring på telefon 2140 8689 eller kontakt os via kontaktsiden

Renovering

En renoveringssag kan være en speget affære, hvor de originale tegninger viser sig ikke at stemme overens med virkeligheden. 3 BYG har mange års erfaring med renovering og ved, hvad vi skal gøre for at få enderne til at mødes og skabe det bedste resultat. Vi tager både store og små renoveringsopgaver.


Vi renoverer tage, vinduer og facader

3 BYG renoverer gamle tage, så de bevarer det oprindelige udtryk. Vi monterer nye vinduer og energirigtige facader, hvis der er brug for at spare på varmen. Vi isolerer og opsætter nye gipsvægge, monterer køkkener og lægger nyt gulv.


Vi arbejder systematisk

Vi arbejder systematisk og varsler beboerne i god tid om, hvad der skal ske, så der ikke er nogen overraskelser undervejs. Vi lægger vægt på at være fleksible i opgaveløsningen, så alle ønsker bliver indfriet – også selvom det betyder, at vi skal afvige fra planen. Vi gør, hvad vi kan for at skabe en god byggesag for alle involverede parter og rydder altid op efter os.


Kontakt os, hvis du vil vide mere på telefon 2140 8689 eller kontakt os via kontaktsiden

Forsikringsskader

3 BYG rykker hurtigt ud, hvis der er sket en forsikringsskade. Vi samarbejder med de store forsikringsselskaber og påtager os alt arbejde med genopbygningen.


Vi koordinerer gerne

Er der brug for at inddrage flere faggrupper for at løse opgaven, sørger vi for at koordinere arbejdet, så vi får opgaven løst hurtigt og smidigt. Kontakt os, hvis du vil vide mere på telefon 2140 8689 eller via kontaktsiden